-10% na celou nabídku se slevovým kódem BEMONDI10. Doprava zdarma od 8 000 Kč.

Klasický kancelářský nábytek, nebo jaký?

Nahrávám...
Klasický kancelářský nábytek, nebo jaký?

Skříňový nábytek je nepostradatelným prvkem každé kanceláře, který má vliv na pohodlí při práci a prestiž firmy. Mezi kancelářským nábytkem rozlišujeme kancelářská křesla, kancelářské skříně a klasické psací stoly. Každá z těchto položek má své výhody a funkce.

Kancelářské křeslo v klasickém designu

Kancelářská židle poskytuje pohodlí a ergonomii při práci na počítači nebo při jednání. Kancelářské židle by měly mít nastavitelnou výšku, sklon opěradla a výšku područek. Měly by mít také správnou tuhost sedáku a opěradla, aby se předešlo bolestem zad a krku. Kancelářská křesla mohou být vyrobena z různých materiálů, ale pro elegantní kancelář je nejlepší zvolit křesla z přírodní kůže s povrchovou úpravou ze dřeva. Je důležité sladit kancelářskou židli se stylem a barevností interiéru.

Klasický pracovní stůl

Stůl je kus nábytku, který je spolu s křeslem základem vybavení každé kanceláře. Klasické psací stoly se vyznačují jednoduchým a elegantním tvarem a jsou vyrobeny ze dřeva nebo dýhy. Klasické psací stoly mohou mít rozměry od 140 cm až do 330 cm. Další prvky, jako jsou zásuvky, police nebo podstavce, zvyšují jejich funkčnost. Klasické psací stoly by měly poskytovat dostatečnou pracovní plochu a prostor pro počítač, telefon a další příslušenství.

Klasický studijní stůl je univerzální kus nábytku, který se hodí do různých místností. Klasický kancelářský stůl bude dobře fungovat jak v kanceláři generálního ředitele, tak v kanceláři zaměstnance. Klasický kancelářský stůl se dobře kombinuje s dalším kancelářským nábytkem, například s kancelářskou skříní nebo kancelářskou židlí. Klasický studijní stůl se hodí k různým stylům, od tradičního po moderní.

Na trhu je široká nabídka klasických kancelářských stolů, které jsou k dispozici v mnoha variantách, liší se barvou, materiálem, rozměry, příslušenstvím a také povrchovými úpravami, jako jsou:

  • Klasický kancelářský stůl z tmavého dubu se zásuvkami a podstavcem na kolečkách. Tento stůl bude ideální pro kancelář s tradičním charakterem a vysokými standardy.
  • Klasický kancelářský stůl z dřevotřísky ve světlém odstínu. Tento stůl se hodí do kanceláře s moderním vzhledem a minimalistickým dekorem.
  • Klasický kancelářský stůl dýhovaný koňakovým dřevem s překrytím na horní desce. Tento stůl se hodí do kanceláře s exkluzivním designem pro náročné manažery.

Klasický studijní stůl je kus nábytku, který splní očekávání každého uživatele z hlediska estetiky a funkčnosti a dodá prestiž a úroveň každé místnosti.

Kancelářské skříně

Kancelářské skříně slouží k ukládání dokumentů, knih, vybavení a dalších předmětů potřebných k práci. Kancelářské skříně mohou být otevřené nebo uzavřené, s dvířky nebo zásuvkami. Mohou mít různé velikosti a tvary v závislosti na vašich potřebách a dostupném prostoru. Kancelářské skříně by měly být robustní a odolné a zároveň by měly být estetické a ladit s designem kanceláře.

Jak zařídit klasickou kancelář

Při zařizování pracovny nebo elegantní klasické kanceláře je třeba zvážit několik aspektů. 

  • Za prvé, kancelář by měla být reprezentativní a odrážet charakter společnosti a jejího vedoucího. 
  • Za druhé by měla být funkční a měla by umožňovat efektivní práci a komunikaci.
  • Za třetí je dobré, aby byla pohodlná a příjemná.