-10% na celou nabídku se slevovým kódem BEMONDI10. Doprava zdarma od 8 000 Kč.

Jak umístit konferenční stolek do obývacího pokoje?

Nahrávám...
Jak umístit konferenční stolek do obývacího pokoje?

Srdcem dobře zařízeného obývacího pokoje je pohodlná prostorná pohovka, ale konferenční stolek jej doplňuje, je jako třešnička na dortu. Zařízení konferenčního stolku do obývacího pokoje je klíčovým krokem při navrhování prostoru, který může výrazně ovlivnit jeho vzhled a funkčnost. Zde je několik jednoduchých tipů, které vám pomohou vybrat ideální stůl do obývacího pokoje.

Velký nebo malý konferenční stolek?

Doporučuje se, aby konferenční stolek pro pohovku tvořil minimálně polovinu a maximálně dvě třetiny její délky. Tohoto pravidla se vyplatí držet, aby blízkost konferenčního stolku usnadnila přístup k nápojům nebo občerstvení a zároveň nebránila volnému pohybu po obývacím pokoji. Dbejte na to, abyste konferenční stolek přizpůsobili prostoru obývacího pokoje. Zvolte správnou velikost, která nebude přeplňovat místnost a zároveň poskytne dostatečnou plochu pro uložení knih, časopisů nebo dekorací.

Výška stolu by měla být vhodně přizpůsobena výšce sedadel pohovky nebo křesla. V poslední době se stal populárním konferenční stolek se zvedací deskou, který může ad hoc nahradit stůl. Zajímavým řešením jsou konferenční stolky uspořádané na několika místech; pokud se vám tento nápad líbí, zvolte pro takové uspořádání malé stolky, na které můžete umístit květiny nebo jiné dekorace. Pokud často měníte uspořádání obývacího pokoje nebo potřebujete snadný přístup do prostoru pod konferenčním stolkem, zvažte výběr konferenčního stolku na kolečkách nebo s odlehčenou konstrukcí, která vám umožní snadné přemisťování nábytku.

Konferenční stolek se zásuvkami

Pokud potřebujete další úložný prostor, zvažte konferenční stolek s policemi nebo zásuvkami. Skvěle se hodí pro lidi, kteří chtějí mít své drobné předměty uklizené a uspořádané. Televizní ovladač, ubrousky, nabíječka na telefon, noviny, tyto drobné dekorativní předměty budou vždy zastrčené na stejném místě, snadno je najdete a opticky nenarušují prostor.

Nejoblíbenější stoly do obývacího pokoje

Bílé konferenční stolky jsou velmi oblíbené a není divu, jsou jemné a elegantní, interiér se stává světlým a jasným. Je to univerzální barva, která se hodí k modernímu i klasickému prostředí.

Francouzský stůl je stejně oblíbený i v obývacích pokojích. Možná jsme unaveni minimalistickým designem podkroví a hledáme něco rafinovanějšího a elegantnějšího. Stoly ve francouzském stylu mají často nádherné tvary, jsou bohatě zdobené štukem, kulaté nebo oválné, s jemně zakřivenými nohami a zdobenou deskou.

Konferenční stolky Glamour jsou rafinované a luxusní designové prvky, které dodají obývacímu pokoji eleganci a půvab. Vyznačují se především bohatými detaily, jemnými tvary a materiály. Čím vynikají konferenční stolky glamour? Lesklý povrch, který přitahuje pozornost. Mohou to být skleněné nebo zrcadlové desky, lakované povrchy nebo kovové prvky. Konferenční stolky Glamour jsou často zdobeny nádhernými detaily, jako jsou řezby, krystaly nebo zlaté a stříbrné akcenty. Díky této bohaté formě je nutné mít správný interiér pro stůl v glamour stylu.

Konferenční stolek do obývacího pokoje je jedinečným doplňkem uspořádání prostoru kolem pohovky nebo křesel. Dobře proporčně, funkčně a esteticky řešený stolek se stane nejen praktickou, ale i stylovou součástí výzdoby obývacího pokoje. Zařazení konferenčního stolku do obývacího pokoje není jen otázkou estetiky, ale také funkčnosti a harmonie v designu celé místnosti. Výběrem správného stolu vytvoříte prostor, který bude nejen krásný, ale také pohodlný a praktický.