-10% na celou nabídku se slevovým kódem BEMONDI10. Doprava zdarma od 8 000 Kč.

Domácí kancelář

Nahrávám...
Domácí kancelář

Jak zařídit domácí kancelář?

Jak si doma zařídíte pracovní prostor, aby byl funkční a pohodlný, ale zároveň hezký a elegantní?Záleží na tom, zda pro ně můžeme vyčlenit samostatnou místnost nebo vyhradit místo například v obývacím pokoji či ložnici. Nejpohodlnější je, když se vám podaří zařídit si doma samostatnou kancelář. Pak už zbývá jen rozhodnout, v jakém stylu takový interiér zařídit. Ať už to má být klasická pracovna nebo moderní kancelář zařízená podle nejnovějších trendů, nebo třeba útulná místnost s pracovním stolem, kde budeme rádi trávit čas i po práci.

kancelářský stůl se zásuvkami

Dýhovaný kancelářský nábytek dodá kanceláři důstojný a seriózní vzhled. To je důležité, pokud chcete přijímat klienty nebo obchodní partnery. Pak se vyplatí zvolit klasickou eleganci a nadčasový interiér, který nebude třeba měnit každou sezónu. Může být takový interiér nudný? Může. Pak přestavíme nábytek, vyměníme doplňky a dekorace a nové uspořádání je hotové.

moderní kancelářský nábytek

Domácí kancelář ve stylu glamour jistě potěší příznivce honosně zařízených interiérů. Osloví také ty, kteří ocení nápadné detaily. Základem uspořádání bude nápadný psací stůl se zásuvkami. Čela zásuvek zdobená drahými ornamenty přitahují pozornost a zdobí interiér. Krásná grafika na stěnách, sochy na policích, pěkné předměty, to vše přispívá k pozitivní náladě. V takové kanceláři se příjemně pracuje a tvůrčí nápady si najdou svou cestu.

psací stůl glamour se zásuvkami

 

Okouzlujícího a klidného uspořádání domácí kanceláře dosáhnete, pokud se rozhodnete pro hamptonský nebo rustikální styl. Dřevo vždy zateplí interiér a dodá mu na útulnosti. Pokud dbáme na doplňky z přírodních materiálů, stává se kancelář enklávou, kde se dobře pracuje i odpočívá.

Kancelář v podkroví

Podkrovní místnosti mají často sklon, který určuje výběr nábytku. Zařídit takový interiér funkčním způsobem je poměrně náročné. Pokud vytvoření pohodlného uspořádání působí potíže, je vhodné vyhledat odbornou radu designéra, který provede projekt domácí kanceláře a pomůže proměnit všechny nepříjemnosti v přínos. Nízká stěna může být vestavěná nebo vedle ní může být umístěn stůl. V interiérech se zkosenými hranami se dobře uplatní komody nebo nízké skříně na dokumenty. Je také vhodné zajistit, aby místnost určená jako kancelář byla dostatečně osvětlená. Okno ve střeše nestačí? Nainstalujte svícny, postarejte se o stolní lampy. V dobře zařízené a osvětlené podkrovní kanceláři bude práce potěšením.

stylový kancelářský nábytek

Počítačová vizualizace

Nábytek do domácí kanceláře, jaký vybrat?

Hodně záleží na povaze prováděné práce a potřebách uživatele. Základem uspořádání je obvykle stůl a křeslo. Zvolte pohodlí a vyberte si křeslo, ve kterém se vám bude sedět opravdu pohodlně. Pravděpodobně zde strávíte několik hodin denně. Ergonomická židle nabízí mnoho možností individuálního nastavení. Studijní křeslo zaujme svou elegancí a obvykle je také měkké a pohodlné. Zajděte do prodejny nebo showroomu a vyzkoušejte si vybrané modely. Zadejte své potřeby a prodejce vám pomůže vybrat model, který nejlépe vyhovuje vašim preferencím.

kožená kancelářská křesla

A jaký stůl byste si měli vybrat do své domácí kanceláře? Pokud si vyberete stůl se zásuvkami, je snazší udržovat pořádek a po skončení práce vše uklidit do zásuvek. Tato možnost se hodí i v případě, že si z nějakého důvodu (nedostatek místa nebo finančních prostředků) nemůžete dovolit prostorné kartotéky. To platí zejména v případě, že je domácí kancelář součástí obývacího pokoje nebo ložnice. Zatímco úhledný psací stůl se do takového interiéru vejde poměrně snadno, s úložným nábytkem je to složitější. Dobře se zde uplatní štíhlá knihovna nebo úhledná komoda.

Uspořádání malé domácí kanceláře

Malá kancelář je také výzvou; je snadné udělat chybu a přehnat to s věcmi a zaneřádit místnost. Při zařizování malé domácí kanceláře se vyplatí inspirovat se hotovými nápady, podívat se, co navrhli ostatní, a vybrat si to, co vám nejlépe vyhovuje. Navrhujeme, jak zařídit více než jen malou domácí kancelář. Využijte naše aranžmá, využijte nápady a vytvořte si vlastní interiér snů.

bílý psací stůl se zásuvkami

Počítačová vizualizace