-10% na celou nabídku se slevovým kódem BEMONDI10. Doprava zdarma od 8 000 Kč.

Jak vyzdobit jídelnu na Vánoce

Nahrávám...
Jak vyzdobit jídelnu na Vánoce

Vánoce v glamour stylu

Vánoce jsou výjimečným obdobím. Čas radosti, rodinných setkání, klidu a harmonie. Po dnech intenzivního pracovního nasazení, každodenní zaneprázdněnosti a hektického života si můžeme konečně odpočinout. Stojí za to připravit interiéry svých domů nebo bytů a krásně je vyzdobit, abyste si mohli vychutnat sváteční atmosféru a nasát tu atmosféru, která se děje jednou za rok. Pokud hledáte inspiraci a nápady, jaké slavnostní prostírání letos připravit, jak vyzdobit jídelnu na Vánoce, využijte naše návrhy. Letos se snažíme o jemný půvab, rafinovaný luxus a okouzlující Vánoce. Bílé a zlaté doplňky v kombinaci se zelenou barvou vánočního stromku působí překvapivě elegantně.



Jídelna posypaná sněhem

Většina z nás má ráda Vánoce v zimě. Padající sníh za oknem sice nezaručujeme, ale v jídelně můžeme vykouzlit zimní efekt. Jídelna zařízená bílým nábytkem poskytuje skvělý základ a možnosti uspořádání, abyste získali požadovaný tvar, pokaždé jiný. Skládací stůl na zakřivených nohách s lesklým štukem vypadá mimořádně působivě v doprovodu čalouněných bílých židlí s vyřezávaným rámem. Opěradla židlí jsme ozdobili zelenými jedlovými věnci, jemně zmrzlými. Zelené ozdobné motivy se opakují na malých dárkových balíčcích.


Dekorace na vánoční stůl

Jak vyzdobit stůl na Štědrý den? Pro tento výjimečný večer se hodí bílý porcelán se zlacenými okraji, který se bude dobře vyjímat v glamour jídelně. Nebojte se pozlacených doplňků: příbory, svícny, hvězdy, ozdoby, figurky, lucerny, korálky, vše se k sobě hodí a vzájemně doplňuje. Nádobí bude doplněno křišťálovými sklenicemi a lněnými nebo saténovými ubrousky. Ten večer jsou vítány také příborové kozy a kroužky na ubrousky.




Glamour vánoční ozdoby


O Vánocích nesmí chybět vánoční stromek, který je vedle slavnostního stolu nejdůležitějším dekoračním prvkem. Ozdoby na vánoční stromek ve stejném barevném tónu se hodí k našemu bílo-zlatě zdobenému stolu. Zlaté ozdoby, hvězdy, bílé a stříbrné doplňky, malá světýlka, možná řetězy, všechno a s leskem a umírněností. Vynikající efekt mají zrcadla, která lze umístit na konzolu, krbovou římsu nebo zavěsit na zeď. Nádherně odrážejí světlo svíček a světel vánočního stromku. Zimní večery, a to nejen vánoční, jsou vhodnou dobou pro osvětlení domova rozptýleným světlem; to vytváří příjemnou intimní atmosféru a pomáhá dobít emocionální baterie do zásoby.